Servis bele tehnike, sporeta, peći, frižidera

Pružamo i usluge servis bele tehnike Beograd, kompletno servisiranje i održavanje svih kućnih aparata bez obzira na marku proizvođača. Svi naši radnici – majstori – električari su sposobni rešiti sve probleme, uspešno detektovati i otkloniti kvar na vašim aparatima, uz potrebnu zamenu dotrajalih delova. Redovno pratimo sve novosti i preporuke proizvođača za održavanje i servisiranje uređaja.

Servis bele tehnike Beograd

Na vaš poziv dolazimo i rešavamo sve probleme koji su nastali na vašim kućnim uređajima, odnosno vršimo servisiranje bele tehnike u Beogradu. Imamo rezervne delove za kompletnu uslugu servisiranja. Vršimo popravke i servis Tea peći, mašina za pranje sudova, popravke mašine za veš, servis bojlera, servis frižidera, popravke šporeta.

servivis-kucnih-uredjajaCilj i zadatak našeg servisa je da dijagnostikujemo kvar na vašem uređaju bele tehnike i u što kraćem roku ga vratimo u radno sposobno stanje. Efikasni smo i rešavamo uspešne sve probleme bilo da se radi o uređaju koji je u kupatilu ili u kuhinji, bilo da greje ili hladi. Upotrebom moderne opreme i orginalnih alata vraćamo vašem kućnom apartu savršenu funkcuonalnost. Pozovite naš servis bele tehnike u Beogradu.

Servis i popravka frižidera

Servisiramo i popravljamo sve vrste frižidera i otklanjamo kvarove do kojih su najčešći problemi sa zatvarnjem vrata (zamena šarki), problem sa unutrašnjim lampama (osvetljenjem). Jedan od čestih problema su dopunjavanje frejonom. Jedan od ozbiljnih kvarova na frižiderima je kada morate potražiti naš servis frižidera Beograd je ako vam se desi da frižier prvo ne hladi dovoljno, a zatim odjednom zaledi sve što imate u njemu, što je već ozbiljan problem.

Servis i popravka šporeta i tea peći

Najčešće intervencije i popravke električnih šporeta su problemi sa ringlom, nispravnost grejača, rerne. Zamena dihtung guma ili delova koji se oštete nepažnjom, kao što su oštećenja kabla ili prekidača. Takođe postoji i problem prebacivanja šporeta sa trofazne na monofaznu struju i obrnuto. Pozovite odmah naš servis šporeta ako kafa koju kuvate ne može da provri ni za 10 minuta. To je znak da vam je ringla oslabila i da troši struju koja se ne predaju u toplotnu, odnosno vaš ringla slabo greje. Ako mislite da je vaš šporet star i dotrajao i da li ga vredi popravljati pozovite nas za besplatan savet i procenu koliko bi koštala popravka.Popravljamo tea peći i servisiramo pre grejne sezone. Vršimo proveru instalacija termo peći, čišćenje ventilatora i proveru grejača. Najčešće intervencije koje su potrebne je zamena grejača tea peći, zamena termostata. Često zna i da se pokvari ventilator ili nepravilno da radi, odnosno da pravi buku. Ukoliko je potrebna zamena vatrostalne instalacije, takođe možete računati na nas.Ako vam je potrebna bilo kakava intervencija na malim kućnim aparatima ili servis bele tehnike u Beogradu – kontaktirajte nas.