Servis bojlera i servis veš mašina

Dva aparata koji se nalaze u kupatilu, a bez koji se ne može su bojler za toplu vodu i veš mašina – uređaj za pranje veša. Ono što je dobro za Vas jer mi nudimo i vodoinstalaterske usluge i usluge električar Beograd koji mogu uspešno otkloniti sve kvarove, jer nudimo uslugu i servis bele tehnike.

Servis bojlera u kupatilu i protočnih bojler

Neki od preblama koji se često javljaju i na koje nailazimo u toku servisa bojlera Beograd je problemi sa nakupljanjem kamenca u bojleru, ili da signalna lampica svetli, a nema tople vode, ili da je neispravan grejač ili termostat i slično. Evo nekih problema koji se najčešće javljaju. Ako vam kaplje sigurnosni ventil, to je znak da je previše stegnut, ventil je nepravilno montiran. Ako vam se signalna lampica gasi i pali u kraćim periodima, a ne može najbolje da zegreje vodu, morate očistiti kamenac u bojleru. Jean od kvarova gde obavezno morate zvati servis bojlera je kada je brejač u kratkom spoju, pa vam izbacuje osigurač.

Servis veš mašina Beograd

servis-ves-masinaJedna od usluga našeg servisa bele tehnike je i poravka, ili otklanjanje kvarova na veš mašinama. Veš mašina je malo složeniji uređaj, pa je potrebno dijagnostikovati i uspešno rešiti problem, to jeste otkloniti kvar. Ako vam veš mašina pusta vodu, curi, to već treba shvatiti ozbiljne, pre nego što dođe poplave i veće havarije u stanu. Kao savet, da proverite uvek da li ste veš mašinu postavili ravno, morate izvršiti nivelaciju, postavka veš mašine se mora prilagoditi pločicama u kupatilu. Dobar deo kvarova prouzrokuje nepravilno i neravno postavjena veš mašina.

Najšeći kvarovi su problemi sa pumpom, čišćenje filtera, sve problemi čiji uzrok skoreli prašak. Servis veš mašina Beograd najčešće pruža usluge popravke ventila, menjanje gume i krpljenje kazana, zamene grejača, rotora, zamena četkica. Teži kvar je vinklovanje motora. Nekda propadnu cela kućišta, pa vršimo i zamenu kućišta.

Vodite računa o svojim uređajima i ako imate problema u njihovom radu pozovite servis bele tehnike Beograd servisa

About the Author: servis-beograd