Usluge vodoinstalatera Beograd

Radimo vodoinstalaterske usluge u Beogradu već više od 30 godina, ako vam trebaju usluge vodoinstalatera dolazimo brzo i saniramo kvar pre nego što se napravi veća šteta. Na usluzi smo vam 24 sata dnevno, opremljeni svi savremenim alatima, neophodnim iskustvom i znanjem. Za vas rešavamo sve vodoinstalaterske problem po povoljnim cenama i što kraćem roku, ne dozvolite da vam neispravne vodovodne instalacije, ili neki drugi problemi zagorčaju život.

otpusavanje-sudopereRadimo hitne intervecije i vaš poziv dolazimo i saniramo kvar na vašoj vodovodnoj instalaciji. Takođe ukoliko imate problema sa začepljenim odvodima od kuhinje, lavaboa, kade, dolzimo i rešavom probleme otpušavanja.Imamo alat sa koim će brzo otkloniti sve probleme za začepljenim odvodima.

Osim rešavanja problema povoljno i provesionalno uvodimo vodovodne instalacije dovoda i odvoda u vašim kupatilima, kuhinjama i svim vrstama objekata bez obzira na veličinu. Naše usluge su kvalitetne i dajemo garanciju na sve radove na vodoinstalacijama.

Najčešće intervencije za koje su vam potrebne usluge vodoinstalatera

Zamena ventila i popravka

Jedan od najčešćih i najvećih problema koji može da se desi u vašim stanovima i kućama su problemi sa ventilima. Zbog nekvalitetne vode na ventilima se skuplja kamenac te ventili počinju da kaplju, sve ima svoj vek trajanja pa taki i ventili dotraju. Čim počne ventil da kaplje, vreme je da nas pozovete, naš vodoinstalater će doći i popraviti ventil, ali je najbolje da se dotrajali ventil zameni novim, jer kasnije može da napravi mnogo veću štetu. Takođe može da se desi da je na vašoj instalaciji veći pritisak od preporučenih 4 bara, pozovite nas naš vodoinstalater će doći i montirati ventil za regulaciju pritiska, u šahti ili na mestu gde je to moguće, i nataj način sprečićete eventualno moguću šteteu koja može kasnije nastati.

Montaža sanitarije

vodoinstalaterNaši vodoinstalateri će za vas napraviti kupatilo baš onako kakao ste ga vi zamislili. Vršimo montažu sanitarije kvalitetno i pedantno u kupatilaima i kuhinjama. Imamo potrebno iskustvo u montaži sanitarnih uređaja wc šolja, kotlića, kada i tuš kabina, boljlere, bideo, pisorae i kompletne kuhinje.

Problemi sa vodokotlićem

Dešava se da nakon nekog vremena vaš vodokotlić počinje pustati vodu, odnosno neprestano curenje u wc šolju ne prestaje. Ili prekidač više ne radi, pa ne možete pustiti vodu. Najčešće se dešava da je se nakupio kamenac koji treba očistiti i vodokotlić će ponov normalno raditi. Kod vodoktlića Krušik Plastike, postoji deo koji treba zamenuti, jer se kod njih često dešava da voda neprestano curi u wc šolju.